Privacystatement

Inleiding
Stichting DierenLot  is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van de website en haar donateurs van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van bezoekers en donateurs worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Stichting DierenLot houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is:
Stichting DierenLot
Postadres:
Postbus 377
4200 AJ  GORINCHEM

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van de dienstverlening, wanneer u doneert, een publicatie bestelt, gebruik maakt van de interactieve diensten, andere diensten van Stichting DierenLot afneemt of anderszins contact heeft met Stichting DierenLot, legt Stichting DierenLot gegevens vast.

Stichting DierenLot gebruikt deze gegevens om haar statutaire taken en haar overige dienstverlening uit te voeren. Bovendien worden de gegevens van donateurs gebruikt om hen te informeren over nieuwe activiteiten van Stichting DierenLot. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten kunnen klanten hun gegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje te sturen naar:

Stichting DierenLot
Postbus 377
4200 AJ  GORINCHEM

Clickgedrag
Op de website van Stichting DierenLot worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Stichting DierenLot haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies
Stichting DierenLot kan bij het aanbieden van haar diensten gebruik maken van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Stichting DierenLot maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de site voor u gemakkelijker te maken. Tijdelijke cookies worden na bezoek van de website gewist. Daarnaast kan Stichting DierenLot ook gebruik maken van een permanente cookie. Een permanente cookie blijft op de harde schijf staan, tenzij u de cookie zelf wist. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de site langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Stichting DierenLot en andere websites
Op de site van Stichting DierenLot treft u een aantal links aan naar andere websites. Stichting DierenLot kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:
Stichting DierenLot
t.a.v. Afd. Social Media / Internet
Postbus 377
4200 AJ  GORINCHEM
e-mail: info@dier.nu

Wijzigingen
Stichting DierenLot behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Stichting DierenLot.